© Xavier Van Ingelgem

© Max Collier

© Thierry Henrard

Ons lab, ten dienst van Pro's en Amateurs, is al meer dan 40 jaar gespecialiseert in Fine Art Printing.
ZONDER AFSPRAAK Maandag - Vrijdag 9u - 17u (tot  18u op afspraak op 0497 57 60 88). Afhaling van de werken in Brussel mogelijk !

Onze passie : uw foto's nog meer leven te geven door ze materialiseren op dragers van ultrakwaliteit.. Wij beheersen de beste processen: van HD-scans tot afdrukken op fotopapier, Fine-Art CansonInfinity®-papier, HD aluminium ChromaLuxe®, en niets te vergeten collages, bescherming en frames.  In kleur of zwart-wit. In kleine of grote formaten.
Tel. 010/45 97 77  - FranklinLaan, 4 bus 19. 1300 Waver. Afhaling in Brussel en Leveringen mogelijk. Gratis Parking.
Eerste historisch ChromaLuxe®-laboratorium in België. De kwaliteit van onze prints op deze buitengewone aluminium drager wordt internationaal erkend. COLORFIELDS behaalde in 2021 de " ChromaLuxe Certified Plus Lab" certificering.
Eerste historische Canson® Infinity-laboratorium in België. Onze experts zullen de nodige zorg besteden aan het verkrijgen van perfecte afdrukken, zowel in kleur als in zwart/wit.
Wij produceren uw prints ook op klassiek Fuji fotopapier, in kleur of zwart/wit tot 21cm x 100cm formaat. Ook 10 x 15 cm natuurlijk !
HD-scans, van originelen, ondoorzichtige originelen (documenten, foto's) of transparant (dia's, negatieven, ekta...). Uitstekende kleur- en contrastgetrouwheid.
Ons fotolaboratorium besteedt veel zorg aan het maken van collages van foto's en Fine Art op verschillende soorten harde dragers.
Afhankelijk van de papiersoort en het verwachte eindbeeld bieden wij verschillende soorten bescherming tegen UV en vuil.
Het uitvoeren van de afwerking en het inlijsten in onze gebouwen zorgt voor kwaliteitscontrole, een vermindering van de productietijd en concurrerende prijzen.
Wilt u uw dierbaren of uw zakenrelaties een origineel cadeau geven ? Wij bieden een breed scala aan gepersonaliseerde geschenken of, waarom niet, een voucher ?
U kunt ons op elk moment uw foto's in high definition opsturen, of het nu voor een technisch advies, een offerte of een afdruk is.
Contact
Maandag-Vrijdag - 9-17u (18u op afspraak op 0497 57 60 88)

COLORFIELDS - FINE ART PRINTING -
FranklinLaan, 4 bus 19 - 1300 Waver (Zoning Noord) - Belgïe  
Gratis Parking  ! Tel.  +32 10 45 97 77